Off to Japan!

Fredag formiddag var vi klare for å ta fatt på turen videre, og sjekket ut av hotellet på Heathrow.

Reiseruten bestod av London-Bangkok-Tokyo med Thai Airways. Ekstra gøy var det jo at vi fløy A380☺️

Selv om det var over 10 timer å fly til Bangkok, gikk turen fort. Jeg benyttet tiden til å jobbe litt, en av kundene mine i Further Marketing sendte nettopp en bestilling på 15 blogginnlegg, så her var det bare å hive seg rundt! Perfekt måte å utnytte tiden på flyet på☺️ Det ble også tid til å se noen filmer, ta en quiz og lese i flyselskapets eget magasin. Der var restauranten Under i Lindesnes omtalt👍 Kult!

Ellers ble det som sagt tid til både quiz, film og spilling. En veldig interessant quiz gikk på kulturelle skikker verden over. Her kunne man blant annet lære at det i danske bryllup var vanlig å “cross-dress”. Hehe, aldri hørt om før☺️

Noen sover og andre er våkne!

Det var godt å komme fram i Tokyo etter to lange flyturer☺️ På flyplassen vekslet vi inn voucherene våre for Japan Rail Pass, som er togbillettene vi skal bruke mens vi er her. I to uker kan vi reise rundt med hurtigtog i hele landet, og det sies å være en fin måte å komme seg rundt på☺️

På toget fra flyplassen og inn til sentrum☺️

Da er vi klare for å utforske Tokyo og etter hvert resten av dette spennende landet👍

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s