London

Den 7. februar, på Øyvinds bursdag, dro vi av gårde på tur! Ferden gikk først til London, hvor vi ankom i ni-tiden på morgenen etter å ha tatt det tidlige flyet fra Kjevik. Ganske tidlig, men samtidig deilig å få mye ut av dagen! Vi landet på London City Airport, og hadde tenkt å oppbevare bagasjen der mens vi tilbragte dagen i London. Vi hadde booket hotell på Heathrow siden vi skulle fly videre derfra dagen etter.

Da vi stod og ventet på bagasjen, og det ble færre og færre kofferter igjen på rullebåndet og ingen var våre, måtte vi til slutt innse at bagasjen var forsvunnet! Mest sannsynlig var den blitt igjen i Amsterdam. Da vi fylte ut papirene kunne den hyggelige damen opplyse oss om at når bagasjen ble funnet og sendt til London, ble den levert direkte til hotellet. Det er jo alltid kjipt å miste bagasjen, men samtidig må det være innafor å føle litt glede over å få bagasjen kjørt til hotellet på den andre siden av byen, istedet for å drasse den med på undergrunnen fra øst til vest! Hehe, hell i uhell☺️ Samtidig sa forsikringsselskapet at vi måtte gå og kjøpe oss det vi trengte av klær, de visste jo tross alt ikke om og når vi ville få bagasjen. Ikke feil det når man er i London☺️

Etter denne starten på turen, var vi klare for Madame Tussaud’s. Natalie hadde ikke vært der, og vi hadde ikke vært der siden 2002. Så gøy å være der igjen og ta en solid dose bilder sammen med “kjendisene”. Ikke hver dag man møter Dronning Elizabeth, Brad Pitt og Einstein liksom!

På ettermiddagen hadde vi booket bord på en afternoon tea i Soho som skulle være bra. Den het “Potion room” og konseptet var at man satt i et klasserom og skulle lære å bli trollmenn. Så man fikk mikse en drink, dekorerer en kake som boblet, samtidig som man fikk te, sandwicher og kaker. Stilig opplegg med andre ord!

Da vi kom ut igjen hadde det begynt å regne, i motsetning til tidligere på dagen da det hadde vært strålende sol. Tiden gikk med til litt shopping, før vi skulle spise middag på kvelden. Øyvind hadde valgt restaurant siden han hadde bursdag, og valget falt på Fenchurch restaurant på Sky Garden. Der hadde man utrolig fin utsikt over byen! Vi koste oss med god mat før vi utpå kvelden tok undergrunnen ut til Heathrow. Igjen kjente jeg gleden over å slippe å først dra til City AirPort og hente bagasjen, for så å måtte reise hele veien med bagasjen☺️ Litt flaks må man av og til ha!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s