About me

Over gjennomsnittet glad i å reise og oppleve verden! Men opplevelser hjemme kan være like spennende som lange turer. Glad i friluftsliv og fjellturer og syns det litt særegne er veldig spennende! Samtidig glad i gode kulturopplevelser, god mat og drikke og ulike former for trening.

Kombinasjonen at jeg liker å være der det skjer, med det at jeg elsker å skrive, ta bilder og lage film, har resultert i min store hobby: http://www.further-marketing.com Her tar jeg på meg små og store oppdrag for ulike bedrifter med innholdsproduksjon til sosiale medier og nettsider. Det jeg syns er aller gøyest er storytelling, og har flere videoserier/blogger/nyhetsbrev som jeg lager fast.

I tillegg er jeg så heldig å få jobbe med denne interessen på Universitetet i Agder også, hvor jeg jobber som kommunikasjonsrådgiver på fakultet for kunstfag. Her foretar jeg intervjuer, skriver artikler til hjemmesiden, lager små filmsnutter, ja stort sett det meste innen markedsføring, kommunikasjon og rekruttering av nye studenter! Utrolig spennende med andre ord!