Tokyo, Japan

Nå har vi tilbragt noen dager i Tokyo, og for et kult og annerledes sted! Her kan man virkelig finne alt mulig, og mye av det er veldig annerledes enn hjemme! Samtidig er menneskene utrolig blide og hyggelige, og selv om ikke alle snakker så godt engelsk forstår man liksom hverandre uansett! Her er våre Tokyo-favoritter så langt:

1. Spassere gatelangs og se på livet!

Tokyo består av flere spennende bydeler, og de vi har gjort oss best kjent med er Shimbashi, Ginza, Shinjuku, Shibuya og Harajuku. Det er en opplevelse i seg selv å vandre gatelangs, se på alle lysene som blinker mot deg, alle menneskene, luktene, lydene! Gatene bader i farger, japanske tegn og figurer og yrer av liv fra morgen til kveld! Det er alltid noe spennende å se på☺️

F39747E6-F43F-4879-9B1D-BC2823B2EFF4

Verdens mest trafikkerte lyskryss

BA4FD93D-0BBB-4409-A757-E92698BE8D38C916022B-6842-4BF6-952B-BE637183FA04

2. Temakafeer

Tokyo er full av temakafeer og restauranter, her kan man blant annet få oppleve å kose med favorittdyret sitt på kafe, spise regnbuefarget mat eller få utdelt kaninører som man kan ha på seg mens man spiser!

3. Maten

Tokyo er mye mer enn sushi og ramen, her finnes det utrolig mye spennende å prøve! De har for eksempel en forkjærlighet for grønn te som ellers i Asia, og de fleste matvarer finnes i denne knallgrønne smaksvarianten.

6B7D34B8-1BED-4840-ADB2-E7D1B715772B

Ellers en honey toast og crêpes å finne på nesten hvert gatehjørne. Honey toast er et brød fylt med ulikt fyll:

Sashimi finnes i alle varianter, her med blowfish (kulefisk!)

E89136D9-D91E-4253-B7FB-207107B374B7

4.  Robot show

Etter å ha lest mye bra om dette showet på Trip Advisor, var det definitivt noe som måtte testes ut! Basert på navnet kunne det nok vært flere roboter involvert, men slik var det ikke. Jeg  hadde ikke gjort meg opp så mange tanker om dette på forhånd, noe som førte til at jeg opplevde kvelden som svært underholdende! Men den pratsomme svensken på firmatur som satt ved siden av meg uttrykte misnøye over mangelen på roboter gjennom showet!

5. Tokyo Tower

Dette tårnet ligner litt på Eiffeltårnet på formen, men skiller seg ut med sine striper i rødt og hvitt:

Fra utsiktsplattformen hadde man god utsikt over byen, med Mt.Fuji i bakgrunnen.

Spesielt fint var det om kvelden:

Du vet du er i Japan når:

1. Du får et munnbind viklet inn i hjulet på trillekofferten😂

2. Veisperringene ser ut som Hello Kitty

3. Tåteflasker henger ned fra taket:

4. Burgeren din ser ut som en tegneseriefigur:

5. Oppvarmede toalettseter er overalt, og det er et panel hvor du kan kontrollere flushingen:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s