Norge på langs

Sommeren 2020 er endelig her! Sommeren hvor “alle” skal på Norgesferie.☺️ På grunn av korona-viruset har de fleste utenlandsturer blitt kansellert, og i likhet med mange andre hadde vi en planlagt reise som måtte avbestilles.  Men hva er vel da bedre enn å “gjøre” Norge? Det fantastisk flotte landet vårt! Selv har jeg ikke vært nord for Trondheim, med et unntak av en tur til Tromsø, men da ser man jo ikke alt imellom. Så sommeren 2020 skal Norge utforskes i sin helhet!

Enveisbillett til Nordkapp er dermed bestilt! Vi skal fly til Alta og ta buss videre til Honningsvåg/Nordkapp. Det begynner reisen, og det gjelder å ta seg sørover igjen ved hjelp av ulike transportmåter!

Har vi Bingo når vi kommer tilbake til Sørlandet, tro?

NORGESBINGO

Bloggen vil bli oppdatert etter hvert som vi tar oss sørover, og det vil også bli lagt ut små videosnutter underveis på Pinterest!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s