Auckland, New Zealand

Auckland var en tre timers flytur unna Sydney, og selv om man selvsagt skulle hatt mye mer tid i New Zealand, hadde jeg veldig lyst til å dra hit på en helgetur. Auckland viste seg å være en utrolig fin by, og første kvelden ble brukt til å besøke Sky Tower og nyte utsikten over byen😍

Siden jeg hadde begrenset med tid, måtte jeg velge hva jeg ville se med omhu. Jeg hadde fått tips om HotWater Beach, en strand hvor du kan grave din egen varme kilde som holder opp mot 60 grader!

Etterpå kjørte vi videre til et sted som het Cathedral Cove, en grotte som det tok 35 minutter å gå til. Stien var krevende og bestod av mange trapper, men det var absolutt verdt det!

Det ble anbefalt å dekke seg til, eller smøre seg med veldig høy solfaktor, da New Zealand har den høyeste forekomsten av hudkreft i verden på grunn av et hull i ozonlaget.

Det var mange idylliske steder langs kyststien, og stranda over skal ha blitt brukt til å filme en scene i Narnia-filmen. Etter dette dro vi til vulkanen Mount Paku. Her klatret vi til toppen, og fikk dermed fantastisk utsikt over Slipper Island:

Det var med andre ord enn innholdsrik dag, med masse fine opplevelser og aktivitet. Først grave et hull på stranda, så lang kyststi med bratte trapper og til slutt klatre på en vulkan! Dagens trim ble unnagjort for å si det sånn!

Vel tilbake i Auckland var det koselig å utforske sentrumsområdet som hadde mange koselige restauranter og overalt var det pyntet til jul🎄

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s