Sydney, Australia

Vi landet i Sydney sent på ettermiddagen, og etter å ha sjekket inn i leiligheten dro vi en tur ut for å utforske nabolaget. Som var Darling Harbour, så vi bodde veldig sentralt! Området er helt utrolig fint, og på kvelden med alle lysene var det helt magisk!

De påfølgende dagene tilbragte vi på universitetet, og deltok på ulike møter og workshops, samt jobbet med case studien vår:

Her er leiligheten vår, som lå rett ved Darling Harbour:

Ellers ble det masse sightseeing på kveldene, og vi besøkte både Opershuset, Harbour bridge, The Rocks og Barangaroo:

Et av de koseligste stedene er Operabaren, rett ved Operahuset. Her var vi flere ganger, og stemningen og utsikten var helt fantastisk!

På lørdagen dro Kim og Dag hjem, så da var jeg igjen alene “in the big city!” Jeg hadde egentlig tenkt å tilbringe dagen på stranda i Manly, men det regnet og var litt surt vær, så da ble det Luna park i stedet👍

Den påfølgende uken hadde jeg flere spennende møter, blant annet med Google og de på universitetet som jobber med sosiale medier og markedsføring. Er veldig gøy å kunne utveksle erfaringer og lære av hverandre! I tillegg har jeg funnet et sted som holder flere gratis workshops innen sosiale medier, det er både lærerikt og en fin mulighet til å bli kjent med andre!👍

I tillegg var det julebord på universitetet denne uken. Det var utrolig gøy å se forskjellen fra hjemme, og det minnet mest om en strandfest! Piknik, tapas, hageleker, ispinner og livemusikk. En veldig hyggelig kveld!😍

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s