Orlando, Florida

Da var vi kommet fram til siste stopp på roadtripen vår, nemlig Orlando! Her skal vi være noen dager før vi flyr videre til Peru. Så fort det har gått, og for en fantastisk tur vi har hatt!☺️

I dag da vi skulle kjøre videre fra Savannah, tenkte vi det var greit å fylle litt mer bensin på bilen. Det viste seg å by på utfordringer☺️ Den første bensinstasjonen vi svingte innom var alle pumpene “out of gas”.

Fremdeles ved godt mot svinger vi innom plass nummer to. Der var alle pumpene “out of service”. Vi svinger omsider inn på en tredje bensinstasjon, og der må man taste 1 for å fylle med kort. Selvsagt var tasten 1 ødelagt😂 Haha! Men det ordnet seg heldigvis på en av de andre pumpene👍

Med full tank, musikk på høyttalerne og bilen i sports mode, var vi klar til å rulle videre! På vei mot Orlando stoppet vi i St. Augustine, som er den eldste byen i hele USA!

St Augustine var en veldig sjarmerende by med riverfront, vakre bygninger og spennende butikker.

Vi spiste lunsj på en koselig kafe i hovedgata, Georges st.

Natalie bestilte en milkshake til lunsjen☺️Det er så gode salater her!

Etter at vi hadde sett oss rundt i denne trivelige byen, gikk ferden videre til Orlando, hvor vi kom fram sent på ettermiddagen. På kvelden gikk vi over gata til Universal City Walk, som har mange spennende spisesteder og er en koselig plass å gå rundt å kikke på kveldstid☺️👍

Klare for å utforske City Walk!

Her i Orlando hadde vi alle en ting vi hadde lyst til å gjøre: Natalie hadde lyst til å se Harry Potter verden i Universal Studios, Øyvind hadde lyst til å dra til Kennedy Space Center og jeg hadde lyst til å på konsert☺️ Så dette kommer vi til å fylle de neste dagene her med👍

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s