Rock City & Ruby Falls

I dag var tiden inne for å dra videre fra Nashville og østover til en by som heter Chattanooga. I morges stod vi parkert utenfor hotellet og lastet i bagasjen i bilen. Vi må ha den ene kofferten i baksetet fordi bagasjerommet på cabrioleten er for lite for begge koffertene. En gjeng eldre turister spaserer forbi, og flirer av synet:

You would look a lot cooler with a guitar in the backseat, rather than that suitcase!

Hehe, men det hadde kanskje ikke gjort samme nytten, tenkte jeg mens jeg lo høflig av vitsen deres☺️

Rett før vi kom til Chattanooga stoppet vi på stedene Rock City og Ruby Falls. Og for noen fantastiske steder! På Rock City har man utsikt til hele 7 stater! I tillegg kan man gå i smale underjordiske ganger, og det var utrolig stilig laget. Selv om gangene er naturlige, hadde de gjort mye kult ut av det i etterkant👍

Herfra hadde man utsikt til 7 stater.

Rock city bestod av flere underjordiske ganger og stier, og flere av dem var stilig utsmykket.

Det var smale ganger overalt, med navn som Nåløyet og Fat man’s squeeze var det ikke mer rom enn det måtte være:

Mange steder med flott utsikt!

Alle disse 7 statene kunne man se fra Rock City.

Point park var et sted med kanoner som ble brukt under den Amerikanske borgerkrigen.

Ruby falls var et utrolig sted, som bestod av grotter som ledet fram til en flott foss. Det hele startet med at en lokal gutt hadde lekt i grotten da han var yngre. Da de på 20-tallet bygde jernebarnetunnell fra Nashville til Chattanooga, stengte de denne grotten. Men Leo som han het, hadde lyst til å åpne opp igjen grotten litt senere. Sammen med en kompis sprengte de ned, og da de etterhvert oppdaget at det kom det frisk luft, bevegde de seg i denne retningen. De kom da til en fantastisk foss. Den ble senere døpt Ruby Falls, etter Leos kone, Ruby.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s