Pensacola beach, Florida

Etter en 3-4 timers kjøretur videre østover fra Biloxi, gjennom Alabama, kom vi fram til det idylliske stedet Pensacola beach. Det er et populært feriested for de lokale også, og har en koselig boardwalk med flere restauranter.

Boardwalks er noe av det koseligste vi vet!

Vi måtte vente litt på bord på restauranten vi hadde lyst til å spise på, og måtte dermed sette oss på liste. Øyvind skulle til å stave navnet sitt, før damen avbryter han og sier “OK, Edge, the wait will be about 30 minutes!”

Vi fikk oss en god latter av dette mens vi ventet på bordet:-)

Hello, my name is Edge!

Vi spiste middag på Flounders, som var en koselig uterestaurant med live-musikk. De spesialiserte seg på retter av flyndre og andre typer fisk og sjømat. Jeg testet ut spesialiteten “stuffed flounder” og det var kjempegodt!

Kjempegod steming utover kvelden med livemusikk, og lyslykter i palmetrærne!

One thought on “Pensacola beach, Florida

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s